Heb je een droom om mensen te coachen?
Of wil je nog een betere coach worden?

Life & Soul Coaching 


Een Life Coach helpt zijn client te begrijpen waar zijn leven omdraait, een Soul Coach laat zijn client zien waarom hij leeft.

Echt coachen doe je op hoofd ( denken), hart ( voelen) met een stevig vleugje ziel. Wij vinden het belangrijk om op deze drie niveau's te coachen zodat er congruentie is tussen hoofd, hart en ziel. 


Je trainer is Patty Harpenau. Zij heeft veel ervaring in het opleiden van coaches, trainers en leraren en je zult merken dat ze tijdens de dagen veel tijd en aandacht besteed aan extra wensen en verlangens. Zoals het geven van workshops, of het opzetten van je eigen praktijk. 

AAN DE SLAG ALS LIFE & SOUL COACH - DE ZEVEN INTELLIGENTIES VAN GROEI

Natuurlijk gaat Life & Soul coaching over coaching maar je zult merken dat we een stukje dieper gaan dan bij de reguliere opleidingen want we leren je coachen op hart, hoofd en ziel want pas dan komt een mens echt tot bloei. Het hart moet immers het hoofd begrijpen en in de ziel ademt het diepe verlangen en het levensdoel van elk mens. Allereerst leer je de do's & dont's van coaching, de zeven intelligenties van groei en ontwikkeling en de psychologievan de chakra's.
Maar je leert ook iets anders: Patty heeft een coachingsmethode, The Gift, ontwikkeld die je als coach de tools geeft om je client te laten inzien wat het talent van zijn leven is. Anders gezegd: een Life Coach helpt zijn client te begrijpen waar zijn leven omdraait, een Soul Coach laat zijn client zien waarom hij leeft. Na afronding sturen we graag clienten naar je door en ontvang je een certificaat van The Life Foundation.

SPIRITUAL MASTER COACH- COACHEN EN LES GEVEN OP DE ZIEL


Een complete opleiding in spiritualiteit met soulsurfing (de intelligentie van de ziel), heart surfing (de intelligentie van het hart) en brainsurfing (de intelligentie van het brein). In deze opleiding leer je mensen zowel coachen op hoofd, hart maar bovenal op de ziel. Want wat bezield een mens en wat is het pad dat een ziel loopt?
​Dit is een stevige spirituele opleiding dus vereist is wel dat je een echte lezer bent van spirituele boeken, de intentie hebt om regelmatig te mediteren, en al een eindje op weg bent in je spirituele intelligentie. Deze opleiding kun je voor jezelf doen als een stevige verdieping op je eigen leven en/of kun je aan de slag binnen je eigen praktijk met groepen of met coaching. Na afronding ontvang je een certificaat als spiritueel master coach

Let's work together and create the life you love