Workshop Kaartleggen 

Werken met The Angel Codes kaarten 

Een dag aan de slag met de kaarten waarin Patty Harpenau jou in de ochtend les geeft en in de middag ga je zelf aan de slag. Vereist is wel dat je de levensboom al kent of het boek The Angel codes hebt gelezen. Mocht je dat nog niet hebben gedaan dan kun je de The Angel Codes Box via de shop bestellen. 

Wat hebben de The Angel Codes kaarten jou te vertellen?


 Van oudsher worden de kaarten vanuit de Angelologie, de wetenschap van de Engelen, gelegd om belangrijke vragen te beantwoorden. Misschien ken je wel de tarotkaarten; deze liggen op de paden van de levensboom en vertellen iets over je levenspad.

Maar The Angel Codes kaarten liggen op de huizen (sefirot) op de levensboom en deze huizen van de Aartsengelen en Engelen vertellen jou waarom je in dit leven bent, wat je doel is en daarnaast ook je missie.


Wil je het vak goed leren? Dan is deze workshop op zondag 25 februari van 10.00 tot 17.00 uur precies wat jij zoekt!


Patty Harpenau, auteur van The Angel Codes en Angelolgiste, leert je op de juiste manier doen. Voorkennis van de levensboom is wel belangrijk. Het is dus aan te raden dat je de The Angel Codes box met het werkboek hebt gelezen. Mocht je dit nog niet in huis hebben dan kun je deze bestellen via de webshop.


Ben jij erbij? Er zijn beperkte plaatsen, dus wees er snel bij en reserveer je plek via de volgende link.

Informatie en aanmelden 

Workshop The Angel Codes kaartleggen 


Datum:  25 februari 2024 Vol

Tijd:  10.00-17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Locatie: Paviljoen de Wilgenplas, Maarsseveensevaart 7c, 3601 CC Maarssen

Kosten: € 144,44 inclusief btw en een lekkere lunch