Pattyharpenau.online 

programma's met een warme en persoonlijke touch 

waar en wanneer dan ook

Pattyharpenau.online


Verhip dacht ik toen de Corona het land stil legde. Tja... wat nu? Want les geven kon even niet. Net als alle ondernemers ging ik online en tot mijn grote verbazing werd het een feestje. Met een enthousiaste groep deelnemers nam ik de eerste cursussen op en ontdekte ik het voordeel. Want je kunt een cursus net zo vaak herhalen als je wilt, ongelimiteeerd naar meditatie's luisteren en heel eenvoudig vragen stellen. Dat kan in de cursus zelf of je stuurt even een mailtje en zonodig bel ik je op om je nog een zetje te geven.

Patty Harpenau

Leren in je eigen tijd, waar en wanneer dan ook. Doe het alleen, met je partner of vrienden. 


Wat kun je allemaal online doen? 

Leren mediteren - A Happy way of life

Wil je goed en gedegen leren mediteren? En vind je het fijn om naar ingesproken meditaties te luisteren? 
Dat kan in dit complete meditatieprogramma
A Happy way of life. 

Angelologie 

Woont er een Angelologist in jou? Heb je een fascinatie voor Engelen en de aardrijkskunde van de Hemel? In de opleiding Master Angelology leert Patty jou de kennis uit deze oude wijsheid en het vak van zielenlezen. 
Master Angelology 

Je leven onder de loep 

Nieuw is het programma Leven in Liefde. Een 24 delige cursus dat je helpt om een nieuw begin te maken en/of stevige veranderingen aan te brengen. Een afwisselend programma met workshops, oefeningen, visualisaties en meditaties. 

Leven in Liefde. 

Boekbelevingen 

Hoe fijn is het om een boek voorgelezen te krijgen zoals The Life Codes of The Madonna Codes. In dit programma leest Patty jou het boek voor en vind je aan het einde van elk hoofdstuk een workshop of een oefening om de kennis uit de boeken echt te gaan ademen. 

Over onze online programma's 

Met zorg gemaakt 

Het eerste dat je zal opvallen is dat er met zorg en liefde is gewerkt aan de samenstelling en inhoud van de programma's. Een aantal programma's zijn eerder op genomen met een enthousiaste groep deelnemers die precies de vragen stellen die jij ook zult hebben. 

In je eigen tijd

Het fijne aan deze cursussen is dat jij ze waar en wanneer dan ook kunt volgen, op welk apparaat dan ook. En als je tijdens de opleiding vragen wilt stelen dan is dat heel eenvoudig of je stuurt een mail met het verzoek om even gebeld te worden. 

Het is mijn missie en passie om mensen te helpen hun spirituele intelligentie op een aardse maar met een stevig vleugje ziel te ontwikkelen

Waarom kiezen voor ons? Bij Patty Harpenau online bieden we een uniek online programma aan die jouw persoonlijke groei en transformatie ondersteunen.  Met onze lifecoach-begeleiding helpen we je om jouw doelen te bereiken en jouw volledige potentieel te realiseren. Onze programma's zijn flexibel en toegankelijk, waardoor je op jouw eigen tempo kunt werken aan zelfontwikkeling. Daarnaast staat persoonlijke aandacht bij ons centraal, zodat jij de juiste begeleiding krijgt die bij jou past.