De rijke wereld van Angelologie 

Wat is Angelologie ?


Angelologie, de wetenschap  van de Engelen is ouder dan de eerste adem van de aarde. 


Vaak denken we aan Engelen als gevleugelde wezens met brokanten jurken. Het woord Engel staat in de Angelologie voor veld. Een veld van energie, zoals de energie van heling, liefde, overvloed of wijsheid. De codes van de Engelen zijn voor iedereen toegankelijk want Engelen zijn graag in onze levens. Dat doen ze vanuit hun onvoorwaardelijke zorg en liefde. De Angelologie maakt gebruik van de levensboom om deze velden te duiden die we ook wel als Sefirot of huizen benoemen. Een overzichtelijk systeem dat je helpt om te begrijpen hoe je zelf kunt werken met ( Aarts)engelen. 

The Angel Codes 

Angelologiebestaat uit geschreven kennis. Wijsheid voor het hoofd en het hart aan de hand van de boom des levens. Een Angelologist gebruikt de levensboom zoals een mathematicus zijn lineaal: het is een overzichtelijk schema dat helder laat zien wie bijvoorbeeld Aartsengel Michaël is en waar zijn planeet te vinden is.

​Anderzijds bestaat deze wetenschap ook uit ongeschreven kennis en dat zijn
The Angel Codes. ‘Onzichtbare’ kennis en wijsheid voor de ziel die tot leven komt doordat je het voelt en ervaart.

Deze eeuwenoude kennis wordt van oudsher mondeling van leraar op leerling doorgegeven. Patty Harpenau studeerde Angelologie in Engeland en Amerika.In 2011 richtte zij The Academy of Angelology op.

Zij is schrijfster van het boek The Angel Codes, geeft les in workshops en leidt met veel passie Angelologisten op.​​

Angelologiebestaat uit geschreven kennis. Wijsheid voor het hoofd en het hart aan de hand van de boom des levens. Een Angelologist gebruikt de levensboom zoals een mathematicus zijn lineaal: het is een overzichtelijk schema dat helder laat zien wie bijvoorbeeld Aartsengel Michaël is en waar zijn planeet te vinden is. Anderzijds bestaat deze wetenschap ook uit ongeschreven kennis en dat zijnThe Angel Codes. ‘Onzichtbare’ kennis en wijsheid voor de ziel die tot leven komt doordat je het voelt en ervaart.

Deze eeuwenoude kennis wordt van oudsher mondeling van leraar op leerling doorgegeven.Patty Harpenau studeerde Angelologie in Engeland en Amerika.In 2011 richtte zij The Academy of Angelology op.Zij is schrijfster van het boek The Angel Codes, geeft les in workshops en leidt met veel passie Angelologisten op.​​

The Angel Codes Box

De box is prachtig vormgegeven, bevat een werkboek dat je snel op weg helpt en de bijbehorende kaarten. 

De levensboom 

Aan de hand van de levensboom leidt Patty je door een overzichtelijk systeem van codes die een regelrechte weg bieden naar de aardrijkskunde van de hemel en het spirituele pad dat elk mens loopt.

De codes van Aartsengelen, Engelen en Hemelmensen laten je kennis maken met de velden van vertrouwen, mogelijkheden, heling, liefde, kracht, bescherming, overvloed, rechtvaardigheid, waarheid, wonderen en verbinding.

Online


Op het online platform www.pattyharpenau.online wacht je diverse cursussen die je meteen kunt volgen. Waaronder The Angel Codes maar ook een Master Angelologie waar je meteen mee aan de slag kunt. 

Workshops


Heb je zin een workshop waarin je leert hoe je met de kaarten kunt werken, of een flinke dosis kennis in de Aardrijkskunde van de Hemel?  Komend jaar worden er diverse workshops georganiseerd 

Opleidingen


Woont er in Angelologist in jou? 

Heb je een droom om les te gaan geven in Angelologie of zelf workshops te gaan geven? Dan zou de opleiding Word een Angelologist precies dat kunnen zijn wat je zoekt. 

Wil je graag een afspraak voor een zielenlezing?

 
 
 
 

Wat is een zielenlezing?

Een zielenlezing is anders dan een coaching. Het is het lezen van het pad van de ziel met belangrijke vragen zoals waarom je in dit leven bent gekomen, tot welk huis jij behoort. Met name dat laatste is een flinke eye-opener want dat leert je alles over je oorspronkelijke natuur en daarmee je karakter en waarom je leven loopt zoals het loopt. Een afspraak is zo gemaakt, je ontvangt dan op de dag zelf een Zoomlink, het gesprek duurt zo'n 1,5 uur en de kosten zijn 150 euro inclusief btw.