LIFE & SOUL COACH OPLEIDING 

LIFE & SOUL COACH 

Een Life & Soul coach doet meer dan luisteren of een goed advies geven. Een Life Coach helpt je het leven te begrijpen, een Soul coach helpt je te doorgronden waarom je leeft en deze combinatie maakt van jou een succesvolle coach.

LIEVER METEEN AAN DE SLAG?

Het kan zijn dat je de opleiding liever volgt op een tijdstip dat het jou past ivm met een drukke baan. Mail of bel dan even naar ons want dan plannen we samen met jou data in zodat je de opleiding via Zoom 1 op 1 kunt doen met Patty.

ECHT COACHEN DOE JE OP HOOFD, HART EN EEN VLEUGJE ZIEL


Een Life Coach kent de zeven groeifases met haar zeven intelligenties, de psychologie van persoonlijke ontwikkeling, de codes van het leven en The Gift.

De methode uit The Gift geeft je- door middel van een aantal simpele stappen- een antwoord op de vraag wat Jij van je eigen leven verlangt, wat Jouw ambitie is en wat Jou gelukkig maakt. The Gift  is een coachingsmethode die is ontwikkeld door Patty Harpenau en is een belangrijk onderdeel van deze opleiding.


Deze vierdaagse Train de Trainer is op maat gemaakt voor coaches, teamleiders, yoga-leraren, HR managers of voor iedereen met een passie om mensen te coachen. Maar je kunt deze training natuurlijk ook voor jezelf doen om een stevige verdieping te krijgen in je spirituele intelligentie zodat je de coach van je eigen leven wordt. Tijdens deze vier dagen raak je goed bekend met de theorie en de praktijk van Life & Soul coaching, krijg je een gevulde toolbox mee naar huis en
geven we je handjes en voetjes om aan de slag te gaan.
Tijdens de training word je gecoacht door Patty Harpenau op persoonlijke vragen en je eigen ontwikkeling.

AAN DE SLAG ALS LIFE & SOUL COACH


Aan het einde van de vier dagen ontvang je een certificaat van deelname en sturen we met liefde cliënten naar je door. Deze vierdaagse training is best wel intensief, vereist dan ook een brede interesse in levensintelligentie en is geschikt voor mensen die zelf al op weg zijn in hun eigen spirituele ontwikkeling. Aansluitend bieden we de mogelijkheid voor terugkomdagen voor onze trainers met aanvullende informatie waarin er volop tijd is voor vragen, verdere begeleiding en verdieping van de stof. Deze afspraak wordt na de training met de groep gemaakt.


Het kan zijn dat je de opleiding liever volgt op een tijdstip dat het jou past ivm met een drukke baan. Mail of bel dan even naar ons want dan plannen we samen met jou data in zodat je de opleiding via Zoom 1 op 1 kunt doen met Patty.


PROGRAMMA 4-DAAGSE TRAININGINFORMATIE


1. Wat en wie is een Life & Soul coach?
2. De psychologie van groei en ontwikkeling
3. De zeven intelligenties uit The Gift
4. De zeven codes uit The Life Codes
5. The Do’s and Dont’s van coaching
6. Opbouw gesprekken en coaching
7. Meditatie, mindfulness: Methode Deepak Chopra

INFORMATIE 


Data: 2,3,4 en 5 september.  Terugkomdag in overleg met de groep
Tijden: 10.00 uur tot 16.00 uur
Trainer: Patty Harpenau
Locatie: The Life Foundation, omgeving Utrecht
Prijs: 1295,00 euro excl BTW. Inclusief certificaat, werkmaterialen, boeken en powerpoints en persoonlijke coaching. (betaling in termijnen mogelijk).


WAT IS VERDER NOG BELANGRIJK OM TE WETEN?


Allereerst werken we graag in een kleine groep zodat er veel tijd een aandacht is voor persoonlijke vragen. Patty traint zowel in het bedrijfsleven als particulieren en kan je helpen om jouw coachings op maat te maken. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging en een factuur en natuurlijk is het mogelijk om in termijnen te betalen. Heb je hulp nodig bij overnachting? In de buurt bevinden zich diverse goed betaalbare B&B locaties. Aansluitend bieden we je de mogelijkheid om stage te lopen bij een van onze trainingen en onderhouden wij een warm contact met al onze Coaches en Life teachers. Na afloop organiseren we een terugkomdag zodat we nog vragen en aanvullende informatie kunnen behandelen. Mocht je nog vragen hebben mail ons dan rustig en we bellen je op voor een gesprekje. 


Inschrijfformulier