De rijke wereld van Angelologie 

Wat is Angelologie ?


Angelologie, de wetenschap  van de Engelen is ouder dan de eerste adem van de aarde. 

Ooit werken mens en Engele op aarde samen aan het welzijn van alles onder en boven de sterren en gingen zij hand in hand met elkaar. De stem van Engelen is terug te vinden in de eerste boeken van de wereld. In de oudste testamenten, uit alle windrichtingen en tradities van onze geschiedenis, ademt Angelologie, de wetenschap van de Engelen. Voor iedereen toegankeiljk en begrijpbaar en de mens die de moeite neem om haar te bestuderen zal merken dat ze een prachtig instrument biedt om van het leven een hemel op aarde te maken. Maar deze wetenshcap van de Engelen is helaas vergeten, herschreven of bewust uit de wijsheid van de aarde geschreven. 


Vaak denken we aan Engelen als gevleugelde wezens met brokanten jurken. Het woord Engel staat in de Angelologie voor veld. Een veld van energie, zoals de energie van heling, liefde, overvloed of wijsheid. De codes van de Engelen zijn voor iedereen toegankelijk want Engelen zijn graag in onze levens. Dat doen ze vanuit hun onvoorwaardelijke zorg en liefde. De Angelologie maakt gebruik van de levensboom om deze velden te duiden die we ook wel als Sefirot of huizen benoemen. Een overzichtelijk systeem dat je helpt om te begrijpen hoe je zelf kunt werken met (Aarts)engelen. 


Online


Op het online platform www.pattyharpenau.online wacht je diverse cursussen die je meteen kunt volgen. Waaronder The Angel Codes maar ook een Master Angelologie waar je meteen mee aan de slag kunt. 

Workshops


Heb je zin een workshop waarin je leert hoe je met de kaarten kunt werken, of een flinke dosis kennis in de Aardrijkskunde van de Hemel?  Komend jaar worden er diverse workshops georganiseerd 

Opleidingen


Woont er in Angelologist in jou? 

Heb je een droom om les te gaan geven in Angelologie of zelf workshops te gaan geven? Dan zou de opleiding Word een Angelologist precies dat kunnen zijn wat je zoekt. 

De levensboom 

Aan de hand van de levensboom leidt Patty je door een overzichtelijk systeem van codes die een regelrechte weg bieden naar de aardrijkskunde van de hemel en het spirituele pad dat elk mens loopt.

De codes van Aartsengelen, Engelen en Hemelmensen laten je kennis maken met de velden van vertrouwen, mogelijkheden, heling, liefde, kracht, bescherming, overvloed, rechtvaardigheid, waarheid, wonderen en verbinding.

Wil je graag een afspraak voor een zielenlezing?

 
 
 
 

Wat is een zielenlezing?

Een zielenlezing is anders dan een coaching. Het is het lezen van het pad van de ziel met belangrijke vragen zoals waarom je in dit leven bent gekomen en tot welk huis jij behoort. Met name dat laatste is een flinke eye-opener want dat leert je alles over je oorspronkelijke natuur, daarmee je karakter en waarom je leven loopt zoals het loopt. Een afspraak is zo gemaakt, je ontvangt dan op de dag zelf een Zoomlink, het gesprek duurt zo'n 1,5 uur en de kosten zijn 150 euro inclusief btw.