The Angel Codes 

De Engelen van de Angelologie 

Ben jij ook gefascineerd door Engelen? 

Wie of wat zijn Engelen? 

Moet je gestudeerd hebben of bijzonder spiritueel onderlegd zijn om Engelen te benaderen? Wel nee. Zoals jij je buurman vraagt om hulp, zo kun je ook de Engelen en de Aartsengelen om raad vragen in je leven. Moet je beschikken over een witte jurk met stevige sandalen? Ook niet. Het enige dat je nodig hebt, is een oprechte intentie om deze krachten uit te nodigen in je leven. De codes van de Engelen zijn voor iedereen toegankelijk want Engelen zijn graag in onze levens. 


Vanuit de New Age gedachte denkt men aan gevleugde wezens maar vanuit de Angelologie, de wetenschap van de Engelen benoemen we het als velden. Velden van energie. Vergelijk het met de wind. De wind zelf zien we niet, anders dan dat de luchtstroom een vlag raakt. Zo werkt het ook met liefde, overvloed, heling en wijsheid. In andere woorden; het heeft een ontvanger nodig. 

The Angel Codes Box 

In deze box  vindt je een boek, met een workshop in Angelologie en kaarten waar je meteen mee aan de slag kunt. Daarnaast leert dit boek je het Thebaanse handschrift van de Engelen. Met gebruik van dit handschrift vind je in het boek hoe je een petitie kunt schrijven. 

The Angel Codes betaan uit twee elementen

Enerzijds uit geschreven kennis. Wijsheid voor het hoofd en het hart aan de hand van boom des levens. Anderzijds bestaan The Angel Codes uit ongeschreven kennis. 'Onzichtbare' kennis en wijsheid voor de ziel die tot leven komt doordat je het voelt en ervaart. Engelen gebruiken graag beeldentaal om te communiceren vandaar dat aan het boek, The Angel Codes, kaarten zijn toegevoegd. Het leren leggen van de kaarten zal je heel veel inzichten geven over de weg die je ziel in dit leven heeft afgelegd. 

Wil je een workshop volgen in The Angel Codes? 


Op het online platform vind je diverse workhops in The Angel Codes maar ze worden ook regelmatig op locatie gegeven.