Hemelhart

Seminar Patty Harpenau & Bonnie Bessem 23 maart as 

Reserveer hier je kaartje & de online samen 

Op 23 maart is het seminar in Breukelen. Op 24 maart ontvang je een mail met de code waarmee je de online cursus kunt starten. Hemelhart is dus een levend boek. Lees hieronder meer wat we precies gaan doen. 

24 maart De online cursus Hemelhart 

23 maart Patty Harpenau: seminar Breukelen 

De Hemelcodes uit 


Hemelhart 

Zoals je van Patty bent gewend schrijft ze meer dan een boek. In eerste instantie lees je een wervelend verhaal maar tussen de zinnen en de woorden in vind je codes die je de oudste wijsheid van de aarde uitleggen. Zo schreef ze  haar internationale bestseller, The Life Codes, waarin zij de codes van het leven beschrijft, The Madonna Codes, met de codes van de ziel en in Hemelhart ademen de codes van de hemel. 

Hemelhart is een ontroerend verhaal dat zeker je hart zal raken. Want beschikken we niet allemaal over een Hemelhart? En hebben we niet regelmatig last van hartgevoeligheid?
In het boek beleef je een avontuur. Een reis die je zelf maakt en zo persoonlijk kunt maken als je zelf wilt. Daarom heeft Patty aan het boek een online programma toegevoegd om deze hemelcodes echt te kunnen ervaren. 

Op 23 maart legt Patty jou heel graag deze codes uit en dat niet alleen. Na afloop van de avond ontvang je per mail een code ( zit bij je toegangskaartje in) waarmee je meteen kunt  starten met het online programma. 

De prijs voor het toegangskaartje inclusief dit online programma is 77,77 euro. 

Hemelhart
Dit gaan we doen... 

Alles heeft een hart. Een levend hart. Een fysiek hart, een emotioneel hart en een zielenhart. Niet alles heeft een fysiek hart maar wel een energetisch hart. Hart is namelijk een woord dat wij hebben bedacht  om dat aan te geven wat ons verbindt; levensenergie. 


Alles is verbonden. Werkelijk alles is verbonden met elkaar. Zelfs bomen communiceren via hun wortels onder de grond met elkaar. Een ingenieus netwerk waar wij nog niet eens zo lang van op de hoogte zijn. Voorheen was er een boom, of een struik, een mens of een dier. Ogenschijnlijk onverbonden maar sinds de mensheid beschikt over fijn gevoelige apparatuur kunnen we dit meten. 


Kwantumfysica bewijst nu wat spiritualiteit al heel lang wist. Inderdaad, is alles verbonden. De vraag is dan ook; waarmee? 

De een noemt het God, de andere universele intelligentie, het veld van alle mogelijkheden of een kwantumveld. Het zijn maar woorden toch? Woorden die wij samen hebben bedacht. 


Ok.. een stapje verder. Soms lijkt het alsof we deze verbinding kwijt zijn. Dat zijn we niet maar het voelt wel alsof. Dan ervaren we een gebrek aan inspiratie, levenskracht of moed, en zelfs een vleugje eenzaamheid en vermoeidheid. Het loopt gewoon allemaal niet zoals het moet. 

Dan is het tijd om de verbinding te herstellen, om jezelf weer aan te sluiten bij het netwerk waarin alles stroomt en bloeit. Wat dat is? Ik noem het Hemelhart. Mooi woord, vind je niet? Het is inderdaad maar een woord maar de betekenis gaat veel verder dan de letters; het is het hart van Alles. 


En weet je wat zo verwonderlijk is? Het is de oudste kennis van de wereld, stap voor stap getekend op een boom; de levensboom die we kennen uit tradities zoals de Kabbala of Vedanta. 

Het is een pad. Een heel eenvoudig pad om te lopen, om onderweg even stil te staan om iets nieuws te ontdekken. Want het Hemelhart bestaat uit elf codes die we in onszelf kunnen ontwaken. En als we dit doen dan gaat ons eigen hart weer synchroon lopen met het hart van Alles. 


Heb ik dit bedacht? Wel nee. Ik heb het alleen maar herontdekt zoals velen met mij. Ga ik je vermoeien met de theorie. Nee…. ik ga het je praktisch leren. Elf stappen, elf reisleiders met elf krachten en persoonlijkheden die al in jou wonen en wachten om aan de slag te gaan. Overigens doe je dit al onbewust maar hoe fijn is het om dit bewust te gaan doen. Zodat je weer voluit gaat beschikken over nog meer kracht, moed, inspiratie, liefde en nog veel meer. 


Ok… hoe ga ik dit doen? Stop ik het in een kaft? Ook. Maar allereerst vind ik dat het moet leven, dat je het moet voelen en kunnen ademen. Het is dus een levend boek dat je een verhaal biedt dat jij zelf mag gaan schrijven en daarmee ook kunt gaan leven. Voluit leven zodat je kunt gaan doen waarvoor je echt bent gekomen. Ik neem aan dat je leven meer is dan boodschappen doen, werken, je huis opruimen en je kinderen opvoeden. Als je iets mist dan is het dit doel. Ik noem het zelf hemelwee, de zoektocht naar het Hemelhart. Het hart waar Alles mee verbonden is.

Een kerk. 23 maart as. Een avond waarin ik je uitleg hoe je dit Hemelhart kunt vinden en wie nu die elf persoonlijkheden in jou zijn. Een online. 24 maart as. Een online die je in je eigen tijd kunt volgen en waarin je een levend boek volgt met elf workshops, elf oefeningen, elf stappen en elf meditaties. Een cursus die je waar en wanneer dan ook kunt volgen en gewoon blijft staan voor zolang je het wilt. 


Zo werkt het.
Je gaat naar mijn website. Je koopt een kaartje voor de kerk en de ochtend daarna ontvang je een mailtje met een code waarmee je het online programma kunt gaan volgen. Het kost samen 77,77 euro. En mocht je een vraag hebben dan ben ik maar één mailtje bij je vandaan. 


Nog als laatste. Voel je hart. Je hart doet meer dan tikken. Met je hart lief je het leven. Maar een hart kan ook eenzaam zijn en zich wat verloren voelen. Wil je meer lieven, bereiken, delen en de sterren van de hemel leven? Sluit je hart dan aan bij het Hemelhart. Het hart van Alles. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen als je hart bewust aangesloten is bij het hart van de Oermoeder, of Oervader, of de Magiër of zelfs de Dwaas. Vergelijk het met een orkest. Alleen fluiten geeft nog geen opera. Begrijp je wat ik bedoel? Ah… nu wil je vast ook weten wie de dirigent is?
Ik zie je hopelijk 23 maart in een mooie kerk voor een heerlijke avond, met een taartje en een glas champagne. Het is namelijk mijn verjaardag waarin ik jou hopelijk het Hemelhart cadeau mag geven. 


Liefs Patty 

Hemelhart is een novelle voor alle grote en kleine mensen van deze wereld.